KLEIN BEGINNE 
Gestalt-Art therapie en Bewustzijnsontwikkeling voor, tijdens en na een zwangerschap  


"Ik voel me vaak zo verwonderd over het leven.
Over hoe bepaalde dingen, mensen en gebeurtenissen zo maar op mijn pad komen en weer gaan.
Wat ik hier uit mag en kan leren.
Waardoor ik me minder slachtoffer voel bij wat me overkomt.
Ik mijn  leven meer richting kan geven
en hier zoveel levensgeluk bij kan ervaren."


Emilie Wouters (1983)

Ik ben getrouwd, moeder van 4 kinderen (tussen 3-11 jaar), gestalt-art therapeute, echoscopiste (en voormalig verloskundige).


Mijn behoefte aan contact is groot. Of het nu een mooi gesprek is waarin de ander mij een kijkje geeft in een dieper deel van zichzelf. Of dat het lichamelijk contact is d.m.v. een dikke knuffel, een echte handdruk of een aai over de bol.

Als verloskundige stond voor mij het intieme contact tussen de zwangere vrouw, haar partner en mijzelf centraal. Wat leefde er in hen? Hoe beleefde zij hun zwangerschap? Wat hadden zij nodig? Hoe kon ik, d.m.v. contact met hen, mijn bijdrage leveren aan hun zwangerschap? Een voor mij prachtige uitdaging!

Als echoscopiste ervaar ik via het echoapparaat contact met het ongeboren kind. Hierdoor ontstaat voor mij niet alleen contact met het kind, maar ook een nieuw contact met de ouders.

 
Deze ervaringen neem ik graag mee in mijn werk als gestalt-art therapeute.

Als verloskundige stond voor mij het intieme contact tussen de zwangere, haar partner en mijzelf centraal.
Als echoscopiste komt daar een wonderbaarlijk rechtstreeks contact met het ongeboren kind bij. 
Als gestalt-art therapeut ontstaat hierin voor mij één geheel.”

 
Ik richt mij daarom in mijn praktijk (voornamelijk) op vrouwen en hun partners in de periode voor, tijdens en na een zwangerschap.

Als gestalt-art therapeut loop en kijk ik met je mee in jouw persoonlijk proces. D.m.v. experimenten en oefeningen nodig ik je uit om naar jezelf te kijken. Zodat jij je eigen antwoorden op jouw vragen, problemen, zult ontdekken. Op deze manier kun je op eigen kracht weer verder. 

"Kennis haal je overal. Wijsheid alleen uit jou."Ben je niet zwanger, heb je die wens ook niet en heb je wel de behoefte aan begeleiding, dan ben je uiteraard altijd welkom!